Mizuna
Mizuna je lahôdková japonská zelenina. Táto exotická rastlina sa používa v kuchyni do šalátov alebo ako príloha k jedlám. Pre svoj nízky obsah sacharidov sa využíva v strave pre diabetikov alebo pri rôznych redukčných diétach.
Pestovanie je jednoduché, podľa potreby zbierame jednotlivé listy, prípadne aj celé ružice. Po zbere znovu rastú, čím nám zaistia cenné vitamíny celú sezónu. Na jeseň možno trsy vyryť a zasadiť do kvetináča pre rýchlenie podobne ako napr. pažítku.
V Ázii sa tiež konzumuje namočená do ostrých zahustených omáčok. Do pokrmov pridávame olej, aby sa uvoľnili všetky vitamíny, ktoré obsahuje.
Overené našimi zákazníkmi
Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.
Všetko v poriadku.
Beáta O. 23.10.2024
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Edita M. 16.10.2024
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Robert B. 04.10.2024