×

Kategórie

×

BIO Bôb Hangdown - Vicia faba - bio semená - 20 ks

BIO

BIO Bôb Hangdown je stredne neskorá odroda záhradného bôbu, ktorá je vysoko výnosná.

Samotná rastlina dorastá do výšky okolo 120 cm.

Zelené struky obsahujú približne 4–6 stredne veľkých zŕn. Úroda strukov prebieha od polovice júna až do začiatku augusta.

Obsahuje vysoké množstvo proteínov, aminokyselín, celý rad vitamínov a iných prospešných látok pre ľudský organizmus.

Semená v bio kvalite boli vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ.

Čítaj viacShow less
2,23 €
Na sklade
Odkaz:
1004140
Obľúbené
Popis

Ako si vypestovať bôb?

  • Semená sa vysievajú priamo na stanovište, a to na jar, prípadne na jeseň pre jarný zber.
  • Hĺbka výsevu je 3 cm.
  • Ideálny spôn je 25 x 20 cm.
  • Doba klíčenia je 1–2 týždne.
  • Ku klíčeniu dochádza už pri teplote 2–3 °C, optimálna je však 20 °C.
  • Stanovisko volíme slnečné a chránené pred vetrom, v opačnom prípade rastline poskytneme oporu.
  • Pôda by mala byť stredne ťažká až ťažká, dostatočne priepustná a vyhnojená maštaľným hnojom.
  • Rastlina vyžaduje dostatočnú zálievku.
  • Zber strukov je postupný a prebieha v čase, keď meria cca 5 cm.
Čítaj viacShow less
Detaily produktu
1004140

Parametre

Výsev/Výsadba
Apríl
Marec
Máj
Október
September
Stanovisko
Slnečné
Výška
90 - 120 cm
Farba plodu
Zelená
Pestovanie
V exteriéri
BIO
áno
Mrazuvzdornosť
Áno
Odroda
Nehybridná
Zber
August
Júl
Jún
Skorosť odrody
Poloneskorá
Mohli byste ešte potrebovať
Žiadne položky

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Všetko v poriadku.
Pečať overené zákazníkmi

Beáta O. 23.10.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Pečať overené zákazníkmi

Edita M. 16.10.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Pečať overené zákazníkmi

Robert B. 04.10.2024

5.005.005.005.005.00

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa