×

Kategórie

×

BIO Melón cukrový Early Moonbeam - Citrullus lanatus - bio semená - 6 ks

BIO

Cukrový melón s názvom Early Moonbeam je skorá odroda pochádzajúca z Ameriky, vyšľachtená na pestovanie v chladnejších oblastiach. 

Farba dužiny je žltá, šupka je svetlo zelená s pruhmi. Chuť je sladká a plody dosahujú hmotnosť okolo 3 kg. 

Cukrový melón je považovaný za veľkú lahôdku a je určený na priamu konzumáciu v surovom stave. Obsahuje veľké množstvo vitamínov a má blahodárne účinky na zdravie človeka.

Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ.

Čítaj viacShow less
3,02 €
Na sklade
Odkaz:
1003815
Obľúbené
Popis

Ako si vypestovať melón? 

  • Melóny majú vysoké nároky na teplo a ďalšie klimatické podmienky.
  • Predpestovanie začína už v januári. 
  • Hĺbka výsevu je približne 0,5 cm.
  • Doba klíčenia je približne 2–3 týždne pri teplote min. 18 °C. Môže byť ale aj dlhšie. 
  • Rastliny sa presádzajú vonku v apríli či v máji, ideálne je pestovanie v skleníku, kvôli udržaniu vyšších teplôt.
  • Sadenice sadíme do sponu 1 x 1 m.
  • Stanovisko volíme svetlé, teplé s ľahkou, kyprou a výživnou pôdou. 
Čítaj viacShow less
Detaily produktu
1003815

Parametre

Výsev/Výsadba
Január
Stanovisko
Slnečné
Farba plodu
Zelená
BIO
áno
BIO zelenina
BIO ostatné
Mrazuvzdornosť
Nie
Vegetačné obdobie
Letničky
Odroda
Nehybridná
Zber
August
Júl
September
Skorosť odrody
Skorá
Mohli byste ešte potrebovať
4 iných produktov v tej istej kategórii:
Related articles

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Všetko v poriadku.
Pečať overené zákazníkmi

Beáta O. 23.10.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Pečať overené zákazníkmi

Edita M. 16.10.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Pečať overené zákazníkmi

Robert B. 04.10.2024

5.005.005.005.005.00

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa