BIO ázijská zelenina
Netradičná chuť, vôňa aj vzhľad, to je zelenina pochádzajúca z Ďalekého východu. Obyvatelia ázijských krajín venujú veľkú pozornosť dochucovaniu jedál práve rôznymi bylinkami alebo kombináciou šalátu s výraznými chuťami.
Môžeme sa nimi inšpirovať a na našich záhradkách aj balkónoch začať pestovať napríklad kapusta Pak choi, japonskú horčicu Mizunu alebo Perilu na podporu imunity.
Najlepšie obdobie na ich pestovanie je letný výsev s jesenným zberom. Zasadiť ich však môžete aj na jar, len majte na pamäti, že horúce letné dni im príliš nesvedčia.
Overené našimi zákazníkmi
Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.
Všetko v poriadku.
Beáta O. 23.10.2024
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Edita M. 16.10.2024
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Robert B. 04.10.2024