BIO Sója Tofu - Glycine max - bio semená - 20 ks
BIO Sója Tofu je špecifickým druhom sóje, ktorý sa vyznačuje vysokým obsahom bielkovín.
Ide tak o ideálnu surovinu na použitie vy výrobe potravín, alebo dokonca ako zelené hnojivo.
Vďaka zloženiu a vlastnostiam tejto odrody, je vhodné použiť sóju na výrobu tofu.
Na prípravu edamame sa tento druh nehodí.
Optimálnu zrelosť sójových bôbov možno poznať z toho, že zrná už nie sú mäkké natoľko, aby bolo možné ich poškriabať nechtom.
Využitie tejto sóje je mnohostranné.
Hodí sa na výrobu kvalitného tofu alebo ako prírodný zdroj bielkovín v rôznych potravinárskych produktoch.
Vegetačná doba je približne 140–150 dní.
Semená sú v bio kvalite, vypestované v rámci ekologického poľnohospodárstva podľa platných noriem EÚ.
Ako si vypestovať sóju?
- Semená je možné predpestovať od apríla pri teplote okolo 25 °C.
- Na priame stanovište sa vysievajú od mája do júna.
- Ideálny spon je 10 x 50 cm.
- Teplota pôdy by mala byť aspoň 12 °C.
- Hĺbka výsevu je 2–4 cm.
- Sója vyžaduje stanovište na slnku.
- Dariť sa jej bude v humóznej pôde.
Overené našimi zákazníkmi
Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.
Všetko v poriadku.
Beáta O. 23.10.2024
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Edita M. 16.10.2024
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Robert B. 04.10.2024