×

Kategórie

×

Čakanka šalátová - Cichorium intybus - semená - 180 ks

Čakanka šalátová je odrodou vhodnou predovšetkým na rýchlenie pukov. Zo zberu sa môžeme tešiť na jeseň.

Plody je možné konzumovať čerstvé, poprípade ich môžeme až na 2 mesiace uskladniť v chlade.

Čítaj viacShow less
1,09 €
Na sklade
Odkaz:
1000310
Obľúbené
Popis

Ako si vypestovať čakanku?

  • Semená možno predpestovať od apríla v skleníku.
  • Priamy výsev na vonkajšie stanovište prebieha od mája do júla.
  • Hĺbka výsevu je 0,5 cm.
  • Ideálny spôn je 45 x 25 cm.
  • Stanovište volíme slnečné.
  • Pôda by mala byť priepustná a hlinitopiesočnatá.
  • Rastlina vyžaduje dostatočnú prehnojenú pôdu.
  • Koncom jesene je nutné presunúť rastliny zo záhona a vykonať vybielenie.
Čítaj viacShow less
Detaily produktu
1000310

Parametre

Stanovisko
Slnečné
Pestovanie
V exteriéri
BIO
nie
Výsev
Apríl
Marec
Máj
Mrazuvzdornosť
Nie
Vegetačné obdobie
Letničky
Odroda
Nehybridná
Zber
November
Október
Skorosť odrody
Skorá
Mohli byste ešte potrebovať
6,88 €
Pasca na slimáky je bezpečnou, účinnou a ekologicky nezávadnou pascou, ktorá chráni rastliny na záhradách a záhonoch proti slimákom.  Pasca má nenápadný dizajn a je šetrná k životnému prostrediu. Naviac je bezpečná a...
9,90 €
Vypichovač buriky Stocker je kvalitným kúskom záhradného náradia.  Jedná sa o oceľový vypichovač s masívnou plastovou rukoväťou, ktorý vďaka závitu môžeme naskrutkovať na dlhú násadu na náradie.  Veľkou výhodou je...
2 iných produktov v tej istej kategórii:
Related articles

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Všetko v poriadku.
Pečať overené zákazníkmi

Beáta O. 23.10.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Pečať overené zákazníkmi

Edita M. 16.10.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Pečať overené zákazníkmi

Robert B. 04.10.2024

5.005.005.005.005.00

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa