Pak choi
Pak Choi je svojim vzrastom aj pestovaním podobné pekingskej kapuste.
Listy Pak choi sa používajú do rôznych šalátov a vďaka kompaktnosti listov si vitamíny a minerály uchovávajú aj pri tepelnej úprave. Sú významným zdrojom antioxidantov a vitamínov A a C.
Pripravovať ho možno rôznymi spôsobmi, tým najznámejším sú asi šaláty. Dá sa tiež variť, smažiť alebo zapekať spoločne s ďalšími potravinami. V kombinácii so zázvorom alebo troškou cesnaku sa len podtrhne jemná chuť tejto zeleniny.
Overené našimi zákazníkmi
Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.
Všetko v poriadku.
Beáta O. 23.10.2024
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Edita M. 16.10.2024
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Robert B. 04.10.2024