Fenikel
V našom jedálničku by sme nemali vynechať ani fenikel, ktorý najlepšie chutí z vlastnej záhrady. Jeho výhodou je predovšetkým to, že možno spracovať celú rastlinu, od listov až po koreň.
Stonkovú časť tejto zeleniny zbierame priebežne behom rastu, hľuznatú časť priebežne od augusta do septembra.
Aké sú prínosy tejto zeleniny? Fenikel je silne aromatickou zeleninou, ktorú nájdete predovšetkým v talianskej a francúzskej kuchyni. Možno ho konzumovať v surovom stave, pečený, varený alebo ako korenie.
Feniklový odvar sa najčastejšie používa proti nadúvaniu a pri zlepšení činnosti čriev.
Overené našimi zákazníkmi
Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.
Všetko v poriadku.
Beáta O. 23.10.2024
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Edita M. 16.10.2024
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Robert B. 04.10.2024