Reďkovka
Reďkovka je obľúbenou prvou skorou zeleninou po zime.
Nie je nič lepšie ako čerstvo natrhaná reďkovka z vlastnej záhrady, ktorú môžeme pridávať do šalátov k nátierkam, alebo len tak na chlebík.
Kvôli vysokému obsahu vitamínu C podporuje imunitný systém a znižuje hladinu cholesterolu a tuku v krvi.
Reďkovka si môžete predpestovať už v polovici februára v teplom parenisku alebo v skleníku.
Priame výsevy sú možné od apríla a zber sa pri postupných výsevoch môže predĺžiť až do prvých mrazov.
Overené našimi zákazníkmi
Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.
Všetko v poriadku.
Beáta O. 23.10.2024
cibuľky, ktoré som si objednala, boli veľmi pekne, a vyzerali v poriadku
Edita M. 16.10.2024
Rychlo a kvalitne.velka spokojnost
Robert B. 04.10.2024